top of page

Sobre nosaltes

Cuidem la nostra llar nodrint el sòl, produint aliments saludables i impulsant un ecosistema pròsper a través de l'Agricultura Regenerativa. Impulsem la producció local i la sobirania alimentària amb aliments amb 0% de químics i 100% d'amor.

Qui som?

Després de créixer a Itàlia va decidir construir la seva vida a Catalunya, on ja porta més de 15 anys i on va arribar per estudiar Arquitectura tècnica i especialitzar-se en Sostenibilitat. La maternitat va ser un punt d'inflexió vital, moment en el qual es va replantejar el concepte de l'educació i la manera d'entendre la vida com a tal. En ella hi trobareu una professional inquieta per aprendre i ajudar a les persones a poder gaudir d'una vida saludable i plena.

La Valeria es professora de ioga, educació emocional i mindfulness per infants i families. A través d'aquestes eines vol potenciar la connexió entre el "jo", la familia i la natura. 

Amb una experiència de més de 10 anys al món de la construcció i la restauració de patrimoni Josep va fer un canvi de vida per dedicar més temps a la seva família i destinar els seus esforços al seu propòsit. Després de passar per diverses formacions determinants en el seu creixement personal a Permacultura i Agricultura Regenerativa va lligar aquestes capacitats a les d'Arquitecte tècnic per oferir un acompanyament de projectes singular, on a través de l'escolta acompanya els clients adaptant-se a les necessitats transformant les inquietuds i les pors en estratègies efectives per gaudir d'entorns vius i abundants.

bottom of page